Startup in Residence Zuid-Holland

Provincie Zuid-Holland nodigt startups uit om samen te werken!  

Provincie Zuid-Holland nodigt startups uit om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor maatschappelijke uitdagingen die voortkomen uit de provinciale ambities. In het Startup in Residence programma krijgen startups trainingen en profesionele begeleiding van coaches en mentors, zodat zij hun ideeën kunnen doorontwikkelen tot een passende oplossing voor een maatschappelijk vraagstuk. Blijkt de oplossing succesvol dan wordt de Provincie Zuid-Holland launching customer!
 

 

 

 

 

De challenges
Dit zijn 12 challenges die centraal staan in het Startup in Residence programma van Zuid-Holland: 

 

 

 

 

Wat is er te winnen?

  • Deelname aan het Startup in Residence programma: o.a. netwerk, coaching en trainingen om jouw oplossing perfect aan te laten sluiten op de uitdagingen van de provincie. 
  • Opdracht/Launching Customer. Aan het eind van het programma pitch je jouw oplossing & propositie aan de provincie. Is de provincie enthousiast over door jouw ontwikkelde oplossing, dan investeren wij in het opzetten van pilot om het succes van je oplossing aan te kunnen tonen om vervolgens ook de oplossing als launching customer af te nemen.
  • Uitbreiden van je business. De uitdaging waar jij een oplossing voor hebt bedacht speelt waarschijnlijk ook bij andere bedrijven, instellingen en overheden. Met de Provincie Zuid-Holland als launching customer heb je al een mooie referentie op zak. Je behoudt namelijk alle rechten om je oplossing ook aan derden te gaan verkopen.


Wil jij Provincie Zuid-Holland als launching customer/opdrachtgever? Pitch dan jouw oplossing vóór 9 april 12.00uur!

  • Meer informatie via StartupinResidence.com/zuidholland.
  • Startups met goede oplossingen kunnen zich tot 9 april 12.00uur inschrijven.
  • Geselecteerden krijgen vanaf mei alle ruimte om hun idee verder uit te werken. 

 

Naar de challenges!

Challenge info

000000
Dagen Uur Minuten

Deadline: 09 april 2018
Status: Uitslag bekend

Prijzen(geld): Opdracht

share challenge

10 shares

Challenges

Alle challenges

Mis nooit een challenge en maak direct een account aan!