Validatieprogramma startups sport, bewegen & vitaliteit

Vanuit de Multi-Sportcampus Traiectum (FC Utrecht, SV Kampong, Hellas Utrecht, VV Utrecht en UZSC) creëren we in Utrecht-Oost de ultieme test- en ontwikkelplek voor startups in Sport, Bewegen & Vitaliteit. In samenwerking met UtrechtInc. – de internationaal toonaangevende startup incubator uit Utrecht – zijn we op zoek naar early-stage start-ups met innovatieve en schaalbare ideeën. Dus ben jij een gedreven en ambitieuze ondernemer? En wil je jouw idee op het gebied van Sport, Bewegen & Vitaliteit omzetten naar een succesvolle startup?

 

Schrijf je in en maak kans op één van de 12 plekken in ons unieke 16-weekse validatieprogramma: https://starthubs.co/nl/traiectum-utrechtinc/validatieprogramma-startups-sport-bewegen-vitaliteit/brief

 

We onderscheiden vijf thema’s die goed aansluiten bij onze expertise, netwerk en infrastructuur, die maximaal bijdragen aan een sportief, gezond stedelijk leven en waarvan we overtuigd zijn van de schaalbaarheid en economische potentie:

  • Activiteit & Performance. Het ondersteunen van sporters (op verschillende niveaus) bij het ontwikkelen van hun talent en het bereiken van hun maximale sportieve potentieel.
  • Participatie & Aanbod. Het stimuleren van de betrokkenheid van mensen bij sport en het aanbieden van (nieuwe) sportmogelijkheden, lidmaatschapsmodellen en programma’s.
  • Talent & Ontwikkeling. Het creëren van een ondersteunende omgeving waarin sporters zich kunnen ontwikkelen duurzaam blijven sporten.
  • Levensstijl & Preventie. Het (preventief) bevorderen van een gezonde levensstijl, fysieke fitheid, welzijn en gezondheid door middel van sport en lichamelijke activiteit.
  • Buitenruimte & Gebied. Het ontwikkelen van buitenruimtes die inspireren tot sporten en bewegen, ruimte bieden voor sportieve prestaties en bijdragen aan de kwaliteit van leven.

Binnen deze thema’s richten we ons op sociale innovaties én innovatieve technologieën en toepassingen (o.a. bewegingsanalyse, AI, VR, MR) met ontsluiting naar de breedtesport en de rest van de samenleving.

 

Voor wie?
Voor dit validatieprogramma richten we ons specifiek op early-stage startups, waarbij de validatie van het concept / product (problem-solution-fit) centraal staat. Ondernemers in de eerste ontwikkelings-fase, vóór de schaalvergroting en de realisatie van significante inkomsten.

 

Wat kun je winnen?
Toegang tot een uniek validatieprogramma ontwikkeld en uitgevoerd in samenwerking met UtrechtInc. Het programma biedt toegang tot o.a.: begeleiding en coaching van specialisten, mogelijkheid tot financiering, netwerk, kantoorruimte, unieke testmogelijkheden en hulp bij teamontwikkeling.

 

Lees meer en stuur je oplossing in via Starthubs

Challenge info

000000
Dagen Uur Minuten

Deadline: 21 januari 2024
Status: Wachten op uitslag

Prijzen(geld): Validatieprogramma, werkruimte, netwerk, financiering

share challenge

4 shares

Challenges

Alle challenges

Mis nooit een challenge en maak direct een account aan!