7 Healthcare Innovation Challenges

Innovators, creatieve bureaus en startups opgelet! Doe mee met één van de 7 challenges van de Healthcare Innovation Hub en maak kans op mooie opdrachten!

 

Erasmus MC heeft twee prachtige zorginnovaties ontwikkeld en zoekt nu ondernemers die deze producten willen vermarkten. Ondernemers maken kans op het exclusieve recht van deze innovaties.

 

Philadelphia Zorg zoekt duurzaamheidsoplossingen die op termijn geïmplementeerd kunnen worden binnen alle 500 vestigingen. Wie heeft of kent een oplossing die ook gebruikt kan worden door verstandelijk beperkten? 

 

Abrona heeft 1800 cliënten met een verstandelijke beperking en wil hen graag helpen om zich te ontwikkelen in de kwaliteiten en interesses die zij hebben. Maar het achterhalen van deze kwaliteiten en interesses is soms lastig. Abrona is daarom op zoek naar een interactieve tool die cliënten gaat helpen om hun kwaliteiten en interesses te ontdekken. 

 

Reinaerde is op zoek naar een manier om collega’s die om diverse redenen niet op hun vaste werkplek kunnen worden ingezet, te kunnen matchen aan tijdelijke opdrachten. 

 

Omring zoekt een oplossing voor een bekend probleem: overload aan mails, meldingen notities, instructies, etc. Hoe filter je of zie je wat voor jou belangrijk is? Heb jij of ken jij de oplossing? 

 

Wildcard Challenge! Zit er geen challenge voor je tussen? Maar wil je wel je innovatieve oplossing pitchen aan zorgorganisaties? Pitch die dan hier

 

 

Meer informatie en meedoen via de Healthcare Innovation Hub van Starthubs.

 

 

 

 

 

                                             

Challenge info

000000
Dagen Uur Minuten

Deadline: 09 december 2019
Status: Wachten op uitslag

Prijzen(geld): Pilot opdrachten t.w.v. €10.000,-

share challenge

6 shares

Challenges

Alle challenges

Mis nooit een challenge en maak direct een account aan!