Startup Challenge | Ultieme Reisbeleving

De ambitie van Rotterdam The Hague Airport is om de luchthaven te ontwikkelen tot innovatie luchthaven. Dit betekent dat wij op een breed vlak innovaties willen toepassen die gericht zijn op welzijn en comfort van onze passagiers. Rotterdam The Hague Airport is de op één na grootste regionale luchthaven van Nederland en kan jouw startup een boost geven! 
 

Innovatie
Momenteel breidt Rotterdam The Hague Airport haar vertreklounge uit om de passagiers meer comfort en ruimte te geven. Maar wij hopen in de toekomst meer passagiers te mogen begroeten en plannen momenteel een verdere vergroting van onze bestaande faciliteiten. Wij willen onze passagiers de ultieme passagiersbeleving blijven aanbieden ondanks de toenemende drukte. Het is voor ons dan ook van belang om steeds naar nieuwe en andere manieren te kijken hoe wij toegevoegde waarde blijven bieden aan onze klanten.

Wij zoeken als luchthaven daarmee aansluiting in de regio en willen met onze gebouwen en het luchthaven gebied bijdragen aan de totale reisbeleving.

 

Wat is het doel? 

Rotterdam The Hague Airport heeft als doel een gezondere reiservaring aan passagiers aan te bieden. Het streven is dat passagiers als het ware zoveel mogelijk ontstressen voorafgaande aan hun reis en hun daarmee een ontspannen en fijne ervaring bieden op de luchthaven. Daarbij is het welzijn en de perceptie van passagiers een belangrijk aspect. Idealiter willen wij dat het product/dienst ook organisatorisch- en financieel voordeel met zich meebrengt.

 

 


Meer informatie en meedoen op Starthubs.co

 

 

 

Wat is er te winnen?
Eén van de ambities van Rotterdam The Hague Airport is om het innovatieve karakter van de luchthaven te versterken. Dit betekent dat er op een breed vlak innovaties toegepast gaan worden die gericht zijn op welzijn en comfort van alle passagiers. Rotterdam The Hague Airport is de op één na grootste regionale luchthaven van Nederland en kan jouw startup een boost geven!

Concreet kunnen we startups het volgende bieden:

  • Rotterdam The Hague Airport als co-developer (pilot project). Wij zorgen voor de benodigde middelen (o.a. testomgeving) en marktkennis zodat jouw startup een innovatieve dienst/ product/ proces kan ontwikkelen. 
  • Rotterdam The Hague Airport als launching customer. Wij staan open om als launching customer innovatieve producten/ diensten/ toepassingen af te nemen en bij te dragen aan het succes.

 

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar startups met concrete innovatieve toepassingen voor onze nieuwe vertrekhal waardoor we de beleving van onze passagiers kunnen verbeteren. Hierbij staan we open voor een heel breed scala aan oplossingen zolang het maar leidt tot een verbetering van de reiservaring in de vertrekhal.


Voorwaarden inschrijving

  • Ingeschreven bij de KvK
  • Bewezen technologie/ toepassing

 

Bekijk de challenge op Starthubs.co!

 

 

 

 

- Starthubs is een initiatief van Incredible Crowds BV - 

Challenge info

000000
Dagen Uur Minuten

Deadline: 02 juli 2018
Status: Wachten op uitslag

Prijzen(geld): Pilot project/ opdracht

share challenge

5 shares

Challenges

Alle challenges

Mis nooit een challenge en maak direct een account aan!