Startup in Residence Gelderland

Altijd al een startup willen opzetten? Dan is dit je kans!

Provincie Gelderland zoekt oplossingen voor 6 grote vraagstukken en is daarvoor op zoek naar de denkkracht en de oplossingen van startups en/of innovatieve teams die altijd al een eigen bedrijf hebben willen opzetten!

Waarom meedoen?
Heb jij dé oplossing voor één van onderstaande uitdagingen? Dan kun je van de provincie alle hulp verwachten die nodig is om jouw idee verder uit te werken en/of jouw oplossing daadwerkelijk te realiseren! Bijvoorbeeld:

  • € 20.000 voor een voucher (zonder eigen bijdrage) om het idee beter te maken, bijvoorbeeld voor het maken van een prototype of verder onderzoek
  • € 50.000 voor een opdracht met betrekking tot een product of dienst 
  • Onze hulp: niet voor elk idee is een opdracht of voucher beschikbaar, maar we spannen ons wel in om je verder te helpen bijvoorbeeld via De Groeiversneller

 


 

Wat zijn de vraagstukken?

  1. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat voeding meer op maat wordt gemaakt zodat het rechtstreeks bijdraagt aan ziekteherstel van ouderen en kinderen? Bekijk de challenge!
  2. Hoe zorgen we dat mensen in het buitengebied en buitenwijken meer gebruik gaan maken van alternatieve mobiliteitsvormen dan het huidige openbaar vervoer? Bekijk de challenge!
  3. Hoe zorgen we ervoor dat technologische zorg door ouderen als waardevolle toevoeging wordt ervaren? Bekijk de challenge!
  4. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat ook mensen met een laag inkomen energiemaatregelen kunnen treffen voor hun koop of huurhuis? Bekijk de challenge!
  5. Hoe kunnen we de grote Gelderse rivieren benutten voor het opwekken van duurzame energie? Bekijk de challenge!
  6. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat sportparticipatie door mensen met een beperking toeneemt? Bekijk de challenge!
  7. En we hebben een wildcard waarmee je een vraagstuk kan aandragen dat wij nog niet hebben benoemd. Bekijk de challenge!

 

Bekijk alle challenges!


Hoe kun je meedoen?
Heb je een geweldig idee of een innovatieve oplossing voor één van bovenstaande uitdagingen? Meld je dan aan op de website van Startup in Residence Gelderland! Aanmelden is heel eenvoudig; je vult een vragenlijst in en geeft een korte omschrijving van je oplossing. Daarna hoor je of je geslecteerd bent voor het programma en daarmee kans maakt op extra hulp, een voucher of zelfs een opdracht! 

Als jouw startup/oplossing wordt geselecteerd, dan wordt je uitgenodigd om deel te nemen aan het Startup in Residence programma. Binnen twee maanden werk je samen met de provincie je oplossing verder uit en wordt je, als alles goed gaat, uitgenodigd om je plan te pitchen op het StartupDelta Summit, hét grootste innovatie festival van Nederland!

Een uitgebreide beschrijving van het Startup in Residence programma vind je hier.

Voor wie? 
Deelname staat open voor startups, startups in spe (studenten, innovators, etc.) én MKB bedrijven die een innovatief idee of product verder willen ontwikkelen.

 

Meer informatie of meedoen? Klik hier!

Challenge info

000000
Dagen Uur Minuten

Deadline: 23 februari 2018
Status: Wachten op uitslag

Prijzen(geld): Opdracht t.w.v. €50.000,-

share challenge

6 shares

Challenges

Alle challenges

Mis nooit een challenge en maak direct een account aan!