Hoe kunnen nieuwe technologieën bijdragen aan kankerbestrijding?

KWF Kankerbestrijding is vastberaden om kanker zo snel mogelijk te verslaan. Ons ideaal is een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. Onze belangrijkste missiedoelen zijn: minder mensen met kanker, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor (ex-)kankerpatiënten.

 

We zijn ervan overtuigd dat de technologische ontwikkelingen een substantiële versnelling kunnen geven aan het realiseren van onze missiedoelen. Denk bijvoorbeeld aan blockchain, machine learning en robotisering, maar ook aan de grote hoeveelheden data (van wearables tot onderzoekdata en patiëntdata) die wereldwijd beschikbaar komen.

 

Deze ontwikkelingen bieden enorm veel potentie, ook voor KWF Kankerbestrijding, maar het ontbreekt nog aan concrete toepassingen van deze technologieën en deze data. We zijn daarom op zoek naar studenten, creatieven en innovators die deze vertaalslag van nieuwe technologieën en beschikbare data naar concrete toepassingen voor KWF Kankerbestrijding kunnen maken.

 

Heb jij een goed idee? En wil jij bijdragen aan de missiedoelen van KWF Kankerbestrijding? Doe dan mee met onze challenge!

 

 

Prijzengeld

Het prijzengeld is in totaal €3.000,- en wordt verdeeld onder de beste 5 inzendingen:

  • 1e prijs: €1.000,-*
  • 2e prijs: €800,-*
  • 3e prijs: €500,-*
  • 4e prijs: €400,-*
  • 5e prijs: €300,-*

*De genoemde prijzengelden zijn nettobedragen.

 

€7.000,- realisatiebudget 
Naast het prijzengeld is er ook nog een realisatiebudget van €7.000,-. De top 5 wordt uitgenodigd om hun concept verder toe te lichten aan KWF Kankerbestrijding en zij maken kans op (een deel van) het realisatiebudget (€7.000,-) om hun ideeën verder uit te werken (businesscase/ onderzoek/ prototype). 

 

Good to know

  • Lees de volledige opdrachtomschrijving, de voorwaarden en het document met achtergrondinformatie zorgvuldig door voor je start met het uitwerken van je concept.
  • Deelname staat open voor iedereen, behalve voor medewerkers van KWF Kankerbestrijding en partners waarmee al een (subsidie)relatie bestaat voor het (in te dienen) concept. Zij zijn uitgesloten van deelname. 
  • Lees hier 10 tips voor het bedenken van innovatieve ideeën.
  • Meerdere inzendingen per deelnemer/team toegestaan.
Log in of maak een account aan bij Battle Of Concepts om je concept te uploaden.
Er zijn nog geen concepten ingezonden
Er zijn (nog) geen updates geplaatst.

Challenge info

Dagen Uur Minuten

Deadline: 17 december 2017 om 23:59

Prijzen(geld): € 10.000,-

Ontvang updates

share challenge

4 shares

Challenges

Alle challenges

Mis nooit een challenge en maak direct een account aan!