Hoe gaan we van een informatieve website naar een inspirerend platform voor ondernemers?

- Externe challenge - 

 

Vanwege onze kerntaak - het bijhouden van het handelsregister - is onze huidige website (www.kvk.nl) gericht op het informeren over alles wat komt kijken bij het starten van een bedrijf, het wijzigen van bedrijfsgegevens, het deponeren van jaarcijfers of het opvragen van gegevens van andere organisaties (zoals uittreksels). Hierdoor is onze website niet de meest inspirerende website. Hier willen we graag verandering in brengen.

 

De wereld verandert enorm snel door digitalisering en technologische ontwikkelingen. Meer dan ooit wordt er van ondernemers verwacht dat ze continu veranderen en mee gaan met hun tijd. Doe je dit niet, dan bestaat de kans dat je wordt ingehaald door concurrenten of nieuwe partijen waar je nog niet eerder van hebt gehoord. Doe je dit wel, maak je niet alleen meer kans te overleven, maar ook om te groeien en succesvoller te zijn.

 

Onze missie is het leven van ondernemers makkelijker te maken door middel van zinvolle informatie. We willen daarom van een informatieve website waar je naar toe ‘moet’, naar een modern en bruisend platform waar ondernemers graag naar toegaan om geïnspireerd te worden en informatie te halen waardoor zij (nog) succesvoller kunnen ondernemen.

 

En wie kunnen hier beter over meedenken dan de ondernemers en ondernemende mensen zelf? Daarom nodigen wij jou uit met ons over een (ver)nieuw(d) platform mee te denken. Wat kun je bedenken waardoor de website van de Kamer van Koophandel inspirerender wordt voor ondernemers? We zijn heel benieuwd naar jouw ideeën!

 

 

Meer informatie of deelnemen aan deze challenge, ga dan naar OnlineChallenges.org 

 

 

 

Prijzen:

1e Prijs: € 2.500,-

2e Prijs: € 1.000,-

3e Prijs: € 500,-

 

 

Good to know:
- Meer informatie of deelnemen via OnlineChallenges.org 

- Deelname staat open voor iedereen

- Meerdere inzendingen per deelnemer/team toegestaan

 

 

 

- OnlineChallenge.org is een initiatief van Incredible Crowds - 

Challenge info

000000
Dagen Uur Minuten

Deadline: 26 juni 2016
Status: Uitslag bekend

Prijzen(geld): € 4.000,-

share challenge

19 shares

Challenges

Alle challenges

Mis nooit een challenge en maak direct een account aan!