Wat zijn jouw ideeën voor een boeiende Eindhovense binnenstad?

Het centrum van Eindhoven ontwikkelt zich de komende jaren verder tot het hart van Brainport Eindhoven. Veel plannen staan op stapel, zoals de herinrichting van het Stationsgebied. Maar ook de binnenstad (de straten met de rode steentjes en het Stratumseind) gaat op de schop. De huidige inrichting is verouderd. De ‘Binnenstadsvisie Eindhoven 2025’ laat bovendien volop ambities zien.

 

We streven naar een gezellige, gemoedelijke binnenstad, waar je tegelijkertijd voelt dat je in het hart van Brainport Eindhoven bent. Een stadshart waar Eindhovenaren zich thuis voelen én (internationale) gasten graag naar toe komen. In een groene en gezonde omgeving, om te ontspannen of elkaar te ontmoeten. En waar je dagelijks kunt ervaren waar Eindhoven voor staat: technologie, design en kennis.

 

Maar hoe moet die nieuwe, boeiende binnenstad eruit komen te zien? Daar hebben we jouw hulp bij nodig! We dagen bewoners, ondernemers, creatievelingen en bezoekers uit om mee te denken en ideeën en ontwerpen aan te dragen voor een boeiende binnenstad

 

 

 

Meer informatie en meedoen op CityChallenges.nl

 

 

Wat is er te winnen?

 

Het totale prijzengeld is € 5.000,- en wordt verdeeld onder de beste 3 inzendingen én de beste 2 inzendingen van jongeren onder de 18 jaar. De verdeling is als volgt:
 

1e prijs € 2.500,-*

2e prijs € 1.500,-*

3e prijs   € 500,-*

 

Om jongeren onder de 18 jaar te stimuleren om mee te denken over de binnenstad van de toekomst, maken zij extra kans op prijzengeld. De 2 beste ideeën van jongeren worden beloond met € 250,-. Uiteraard maken zij ook kans op de prijzen 1 t/m 3.

 

Wethouder Yasin Torunoglu nodigt de winnaar van de CityChallenge Eindhoven graag uit om het winnende idee tijdens een lunch toe te lichten. Ook wordt dan bekeken hoe we de naam van de winnaar kunnen vereeuwigen bij de definitieve inrichting van de nieuwe binnenstad.

 

*Genoemde prijzengelden zijn netto bedragen.

 

Good to know
 

• Lees de volledige opdrachtomschrijving en de voorwaarden zorgvuldig voordat je start met het uitwerken van je concept.

• Meerdere inzendingen per persoon/ team zijn toegestaan!

• Deelname staat open voor iedereen, m.u.v. medewerkers van de gemeente Eindhoven.

• Lees hier 10 tips voor het bedenken van innovatieve ideeën.

 

- CityChallenges.nl is een initiatief van Incredible Crowds BV -

Challenge info

000000
Dagen Uur Minuten

Deadline: 19 november 2017
Status: Uitslag bekend

Prijzen(geld): € 5.000,-

share challenge

4 shares

Challenges

Alle challenges

Mis nooit een challenge en maak direct een account aan!