Startup in Residence Ministerie van BZK

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties nodigt startups uit om samen te werken!  


Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) nodigt startups uit om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor maatschappelijke uitdagingen die voortkomen uit de provinciale ambities. In het Startup in Residence programmakrijgen startups trainingen en professionele begeleiding van coaches en mentors, zodat zij hun ideeën kunnen door ontwikkelen tot een passende oplossing voor een maatschappelijk vraagstuk. Blijkt de oplossing succesvol dan wordt het ministerie van BZK launching customer!

 

Heb jij een antwoord op één van deze vier vraagstukken? Pitch dan jouw oplossing!
 

Thema's: 
 

 

 

 

 


 

Wat is er te winnen?

  • Deelname aan het Startup in Residence programma: o.a. netwerk, coaching en trainingen om jouw oplossing perfect aan te laten sluiten op de uitdagingen van het ministerie. 
  • Opdracht/Launching Customer. Aan het eind van het programma pitch je jouw oplossing & propositie aan het ministerie. Is het ministerie enthousiast over door jouw ontwikkelde oplossing, dan investeren wij in het opzetten van pilot om het succes van je oplossing aan te kunnen tonen om vervolgens bij een succes ook de oplossing als launching customer af te nemen.
  • Uitbreiden van je startup. De uitdaging waar jij een oplossing voor hebt bedacht speelt waarschijnlijk ook bij andere bedrijven, instellingen en overheden. Met het ministerie van BZK als launching customer heb je al een mooie referentie op zak. Je behoudt namelijk alle rechten om je oplossing ook aan derden te verkopen.Wil jij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties als launching customer/opdrachtgever: Meld je dan aan vóór 10 december 17.00uur!

  • Meer informatie en meedoen: klik hier
  • Startups met goede oplossingen kunnen zich tot 10 december 17.00uur inschrijven.
  • Op 27 november is er een live meetup in Den Haag: meer info.
  • Geselecteerden krijgen vanaf begin 2019 alle ruimte om hun idee verder uit te werken. 

 

 

Meer informatie en inschrijven op de Startup In Residence site.

 

 

Challenge info

Dagen Uur Minuten

Deadline: 10 december 2018 om 17:00

Prijzen(geld): Prototype €25.000,- & Launching Customership

share challenge

1 shares

Challenges

Alle challenges

Mis nooit een challenge en maak direct een account aan!