Startup Challenge | Zorginnovaties voor de gemeente Bunnik

Dit is een Startup Challenge van ons andere platform Starthubs.co!

Heeft jouw startup een innovatieve oplossing of toepassing waarmee je de zorg in de gemeente Bunnik kunt innoveren? Pitch dan nu jouw startup en oplossing! De startups met de beste oplossingen voor onze gemeente ontvangen een bedrag van maximaal €25.000,- om een pilot uit te voeren in onze gemeente! 


Innovatiefonds
Om innovatie in het sociale domein te bevorderen heeft de gemeente Bunnik het Lokaal Innovatiefonds Sociaal Domein opgezet. Met dit innovatiefonds wil de gemeente startups, scale-ups, sociaal ondernemers en professionele zorgaanbieders stimuleren om met innovatieve oplossingen te komen die bijdragen aan het verbeteren van het lokale zorgaanbod. Inwoners kunnen door jouw project beter en makkelijker leven en wonen in Bunnik.

Het centrale idee achter het innovatiefonds is dat de meest kansrijke en relevante innovaties hun weg naar de praktijk van onze gemeente weten te vinden. Dit kunnen lokale initiatieven zijn, maar we zijn juist ook op zoek naar voorstellen van startups, scale-ups, sociaal ondernemers en professionele zorgaanbieders van buiten de gemeente en regio.  

Binnen het innovatiefonds is een subsidiebedrag beschikbaar van €250.000,-. Uiteraard zal er vanuit de gemeente ondersteuning en netwerk worden geboden om de kans op een succesvolle pilot te vergroten.

In de pilots zullen we de daadwerkelijke impact van de innovatie voor inwoners van Bunnik meten. Bij succes gaan we onderzoeken hoe we de innovatie binnen de zorg in onze gemeente kunnen integreren.
 

 


Meer informatie en meedoen op Starthubs.co

 

 

Wat is er te winnen?

Binnen het innovatiefonds is een subsidiebedrag beschikbaar van in totaal €250.000,-. Onze intentie is om via deze challenge 5 tot 10 startups te selecteren die maximaal €25.000,- krijgen om daarmee hun innovatie te bewijzen in een pilot in de gemeente Bunnik.

 

Waar zijn we naar op zoek?
De zorg binnen het sociale domein is heel breed. Veel breder dan de traditionele gezondheidszorg. Dit betekent dat alle voorstellen die op één of andere manier inwoners met een zorgvraag in Bunnik helpen, welkom zijn én kans maken op een pilot project in Bunnik.

Wel is het essentieel dat jouw oplossing inspeelt op een actuele en concrete uitdaging binnen de zorg en leidt tot een substantieel positief effect op de zorg en inwoners van Bunnik.
 

Voorwaarden deelname

  • Je moet ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.
  • Jouw organisatie/team moet binnen 3 tot 6 maanden de pilot kunnen uitvoeren binnen de gemeente Bunnik.

 

Bekijk de challenge op Starthubs.co!

 

 

 

 

- Starthubs is een initiatief van Incredible Crowds BV - 

 

Challenge info

000000
Dagen Uur Minuten

Deadline: 04 september 2018
Status: Wachten op uitslag

Prijzen(geld): 5-10 x max. €25.000

share challenge

4 shares

Challenges

Alle challenges

Mis nooit een challenge en maak direct een account aan!