Hoe kunnen we de Veluwe nog mooier en aantrekkelijker maken?

De Veluwe is het grootste aaneengesloten laagland natuurgebied van West-Europa, met bos, heide, zandvlakten, landgoederen, spectaculaire uitzichten en een unieke wildbeleving. Daarnaast biedt de Veluwe een ongekend groot en divers aanbod van historisch erfgoed zoals sporen van industrieel gebruik, militair erfgoed en monumentale buitenplaatsen, kastelen en gebouwen, maar ook topattracties, beroemde musea, historische stadjes, moderne accommodaties en culinair genieten!

 

Vorig jaar is de Veluwe uitgeroepen tot één van de mooiste natuurgebieden van Nederland! Dit gebeurde naar aanleiding van de publieksverkiezing ‘Mooiste Natuurgebied van Nederland’, waarmee de provincie Gelderland, als indiener van het natuurgebied de Veluwe, €300.000,- heeft gewonnen. 

 

De provincie Gelderland heeft besloten om een groot deel van dit geld te besteden aan nieuwe initiatieven die de Veluwe nog mooier en aantrekkelijker maken voor bewoners, bedrijven en bezoekers. We dagen daarom iedereen zonder winstoogmerk (studenten, inwoners, recreanten, instellingen, stichtingen, etc.) uit om hiervoor vernieuwende en inspirerende ideeën aan te dragen! 

 

Meer informatie & meedoen

Meer informatie en meedoen via de website: www.prijsdevraagveluwe.nl. 

 

Prijzengeld: €10.000,-

De beste tien inzendingen winnen elk €1.000,- prijzengeld (10 x €1.000,-). Het prijzengeld is netto en vrij te besteden. 

 

Uitvoeringsbudget: €240.000,-

Naast het prijzengeld maken de winnaars ook nog kans op een bedrag van €5.000 tot maximaal €50.000,- om hun winnende idee daadwerkelijk te gaan realiseren! Ga naar www.prijsvraagdeveluwe.nl voor meer informatie over het proces en de toekenning van het uitvoeringsbudget.

 

Good to know

  • Meer informatie of deelnemen via www.prijsvraagdeveluwe.nl
  • Deelname staat open voor iedereen zonder winstoogmerk (studenten, inwoners, recreanten, instellingen, stichtingen etc.)
  • Meerdere inzendingen per deelnemer/team toegestaan

 

 

Challenge info

000000
Dagen Uur Minuten

Deadline: 30 september 2017
Status: Uitslag bekend

Prijzen(geld): € 250.000,-

share challenge

9 shares

Challenges

Alle challenges

Mis nooit een challenge en maak direct een account aan!