Blog

Vacature: Online Marketeer / alleskunner

23 april 2019

Update: we hebben inmiddels een nieuwe collega!

 

Vacature: Voor Battle of Concepts en ons andere platform Starthubs zijn wij op zoek naar een Online Marketeer / Designer / Growth Hacker / Alleskunner!

 

Starthubs is een online open innovatieplatform dat is ontstaan als spin-off van ideation platform Battle of Concepts. Wij geloven dat corporates en publieke organisaties samen met startups, scale-ups en innovatief mkb sneller kunnen innoveren.

 

Onze missie is daarom om grote en kleine organisaties samen te brengen en waardevolle matches tot stand te brengen. Dat doen we door het (helpen) ophalen van de uitdagingen en problemen van grote bedrijven en organisaties. Die zetten we vervolgens uit als een (online) innovatie challenge. Startups en scale-ups worden daarin uitgedaagd om hun oplossingen te pitchen.

 

We zijn goed in wat we doen. 90% van onze challenges leidt tot een match en duizenden startups staan bij ons ingeschreven. We zijn daarom hard aan het groeien en in 2019 gaan we een forse sprong maken. Dat doen we graag samen met jou!

 


Wij zoeken een online marketeer die ervoor gaat zorgen dat:

  • Opdrachtgevers de deur bij ons plat lopen.
  • Iedereen onze challenges tegenkomt en de beste partijen mee-pitchen.
  • De succesverhalen hét gesprek zijn binnen innovatief Nederland.

 

We doen dat nu door inzet van onze bestaande kanalen zoals onze website, nieuwsbrieven en (promotie via) social kanalen. We zoeken iemand dit naar een hoger niveau kan tillen (groter bereik, hogere conversies, meer focus op nieuwe opdrachtgevers) en kan uitbreiden naar meer kanalen en ook traditionele media hierin kan betrekken. We houden van initiatief en zijn op zoek naar iemand met zowel visie als jeukende handen.

 

Het mooie is dat je mag werken met fantastische content. Opdrachtgevers met reputatie, ontzettend gave challenges, en mooie succesverhalen. Die kunnen wel beter uitgelicht worden vinden wij, dus je design- en schrijf-skills moet je zeker inzetten! Wij zijn een online platform, dus je kan perfect analyseren wat de impact is van al je experimenten.

 


Wij bieden

  • Een fors marketing budget om mee te werken.
  • Een plek waar zelfstandigheid en initiatief gewaardeerd wordt.
  • Een salaris dat matcht met je vaardigheden.

 

Wij zoeken

  • Een enthousiast en ondernemend persoon met meer dan drie jaar werkervaring.
  • Iemand met een brede skillset; o.a. ervaring met (betaalde) social media campagnes, SEO, Google analytics, online nieuwsbrieven, en design- en ‘growth-hacking’-skills.
  • Een breed inzetbaar persoon en/of specialist die zich wil verbreden.
  • 3 tot 5 dagen van je tijd.

 

Wij snappen ook dat we op zoek zijn naar een schaap met vijf poten. Heb je er maar vier? Dan verwachten we dat jij ons als marketeer wel kan overtuigen ;-).


Starthubs is zelf ook een startup. Dat houdt in dat we gaandeweg ontwikkelen en uitzoeken. We waarderen het als je je eigen rol pakt en die groot maakt. Je krijgt daarin alle vrijheid en we zijn een informele club. Als je bij Starthubs werkt sta je op de frontlinie van innovatievraagstukken. Je mag werken met grote bedrijven die willen innoveren en met duizenden startups en scale-ups. Door nu in te stappen groei je met ons mee!

 

Je gaat dagelijks samenwerken met Joost en Steven. Daarnaast hebben we een team van freelancers. Wij werken in Utrecht in DotSlash - een startup/scale-up co-working space.

 

Bij vragen over deze vacature kan je bellen / appen met Steven: 06 588 23 202

 

Zin om samen met ons Starthubs verder op de kaart te zetten?

Stuur dan snel een mailtje naar steven.menke@starthubs.co en vertel ons wie je bent.

Laat aan ons zien wat jij allemaal hebt gemaakt / bereikt!

We ontvangen ook graag je CV of LinkedIn profiel.



Download deze vacature als pdf.

Archief

Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Mis nooit een challenge en maak direct een account aan!