Blog

Rabobank: “We zijn geïnspireerd door de vele diverse inzendingen!”

05 november 2018

De Rabobank schreef een challenge uit, op zoek naar de killer feature voor de Rabo Wallet!

 

De challenge: Bedenk nieuwe features voor de Rabo Wallet waardoor bestaande gebruikers de app meer en frequenter gaan gebruiken en we nieuwe gebruikers aantrekken. 

 

De uitslag van de challenge is nu bekend! Hieronder een korte terugkoppeling van de jury: 

"De Rabobank heeft na een zorgvuldige en plezierige selectie de meest innovatieve en goed uitwerkte ideeën van de Rabo Wallet Challenge uitgekozen. “We zijn geïnspireerd door de vele diverse inzendingen! Iedereen die heeft meegedaan van harte bedankt!”.

 

De top 5:

1.       Rabo Chip-in! van Bas Linssen

2.       Wisselgeld opsparen voor spaardoel van Isabelle van den Oosterkamp

3.       Wallet QR van Huub Vijverberg

4.       Rabo Wallet Features van Bartjan Maat

5.       Sneaky Piggy van Ariadne Hart

 

Rabo Chip-in! en Wallet QR zag de Rabobank als innovatief: “Dit zijn features die je nog in geen enkele wallet tegenkomt”. De Rabobank ziet in beide inzendingen zéker kansen, maar ook de nodige uitdaging want beide zijn niet 1,2,3 te realiseren.

Door vele inzenders genoemd en daarnaast goed uitvoerbaar: verschillende varianten van sparen. Er is binnen deze groep voor de uitwerkingen gekozen waar de inzenders het klein hielden en gemakkelijk te realiseren (3e en 5e prijs). Daarnaast vond de Rabobank dat de inzender van Rabo Wallet Features een erg mooie uitwerking had van vele verschillende features. Deze inzending heeft daarvoor de 4e prijs gekregen."

 

Naar de challenge

Archief

Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Mis nooit een challenge en maak direct een account aan!