Blog

Gezocht: Startup Scout, 8-24 uur per week

21 augustus 2017

Battle of Concepts gaat binnenkort een nieuw challenge platform lanceren! Het is nog een klein beetje geheim, maar het platform zal zich richten op startup challenges en matchmaking.

 

In deze startup challenges dagen we startups uit innovatieve oplossingen aan te dragen voor uitdagingen van corporates en publieke instellingen. De winnaars maken kans op een opdracht om de oplossing daadwerkelijk te gaan realiseren!

 

Het doel van het nieuwe platform is om samenwerkingen tussen corporates, publieke organisaties en startups tot stand te brengen en het innovatieproces zo te versnellen.

 

Startup Scout

We willen uiteraard dat zoveel mogelijk startups zich aanmelden op het platform en meedoen aan de challenges. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven startup scout, iemand die heel internet afstruint naar innovatieve startups die aansluiten bij de challenges op het nieuwe platform en ze vervolgens benadert.

 

Als startup scout breng je de gevonden startups op de hoogte van de challenge en de voordelen van het nieuwe platform met het uiteindelijke doel dat ze zich aanmelden en deelnemen aan de challenges.

 

We bieden je een flexibele baan van 8 tot 24 uur per week. Dit is afhankelijk van je eigen beschikbaarheid en het aantal challenges op het platform. Je kunt je uren naar beschikbaarheid verdelen over de week en je kunt het grootste deel van de tijd vanuit huis (of koffiebar) werken. Marktconform salaris

 

Naar wie zijn we op zoek?

  • Affiniteit met startups en innovatie
  • Ondernemend, proactief, zelfstandig en productief
  • Enthousiast en energiek!
  • Vloeiend Nederlands en Engels

 

Ben jij de startup scout die wij zoeken? Stuur dan snel (uiterlijk vóór 12 september) een mailtje met motivatie en CV/linkje naar je Linkedin profiel naar joost.dekkers@battleofconcepts.nl

Archief

Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Mis nooit een challenge en maak direct een account aan!